Start Seizoen 2021-2022

Beste Badminton vrienden en vriendinnen,

Het badmintonseizoen gaat over een tijdje weer van start.

Wij verheugen ons in ieder geval op een Sportief en Gezond Badmintonseizoen.

Start seizoen Junioren

Maandag 6 september 2021 van 18:30 tot 19:30 uur.

Contributie Junioren:

De contributie voor het gehele seizoen bedraagt: voor een nieuw Junior lid: € 72,-
Vanwege de Corona perikelen heeft het Bestuur besloten voor bestaande leden van het seizoen 2020-2021 de contributie vast te stellen op €10,- voor Junior leden. Dit aanbod geldt alleen voor bestaande leden.
Mocht je vinden dat je een hogere bijdrage als sponsering wilt doen dan stellen wij dat zeer op prijs.

Start seizoen Senioren:

Maandag 31 augustus 2021 van 19.30 tot 21.30 uur.

Contributie Senioren:

De contributie voor het gehele seizoen bedraagt: voor een nieuw Senior lid: € 98,-

Vanwege de Corona perikelen heeft het Bestuur besloten voor bestaande leden van het seizoen 2020-2021 de contributie vast te stellen op €10,-voor Senior leden. Dit aanbod geldt alleen voor bestaande leden.

Ter controle van je aanmelding als lid voor het nieuwe seizoen zouden we het op prijs-stellen als je wilt reply-en op de mail die je hebt ontvangen met dit bericht.

Wie op 30 september 2021 de contributie nog niet heeft betaald, wordt uitgeschreven als lid en heeft geen toegang meer tot de speelzaal totdat hij/zij heeft betaald.

Bovenstaande aanbieding geld dan ook niet meer. Het volledig contributiebedrag dient dan voldaan te worden

De contributie graag overmaken op rekeningnummer:
Rabobank Centraal Zuid NL 72 RABO  013 1808 761 T.n.v.  Badminton-club Poona Margraten, onder vermelding van: je naam en ,,jeugd lid,,

Tip: plan je contributiebetaling nu al in bij je bank, dan vergeet je het niet!

Met Sportieve groet,

Hopend op een goed en Sportief Badminton seizoen 2021-2022