Seizoen Junioren 2021-2022:

De junioren spelen vanaf maandag 6 september 2021 van 18.30 uur t.m. 19.30 uur.

Contributie

De contributie voor het gehele seizoen bedraagt: voor een junior lid bedraagt: € 72,-
Vanwege de Corona perikelen heeft het Bestuur besloten voor bestaande leden van het seizoen 2020-2021 de contributie vast te stellen op €10,- voor Junior leden. Dit aanbod geldt alleen voor bestaande leden.

Mocht je vinden dat je een hogere bijdrage als sponsering wilt doen dan stellen wij dat zeer op prijs.

Ter controle van je aanmelding als lid voor het nieuwe seizoen zouden we het op prijs-stellen als je wilt reply-en op de mail die je hebt ontvangen met dit bericht.

Wie op 30 september 2021 de contributie nog niet heeft betaald, wordt uitgeschreven als lid en heeft geen toegang meer tot de speelzaal totdat hij/zij heeft betaald. Bovenstaande aanbieding geld dan ook niet meer. Het volledig contributiebedrag: € 72,-   dient dan voldaan te worden,

De contributie dient overgemaakt te worden op IBAN: NL72RABO 0131808761 Rabobank Centraal Zuid t.n.v. BC Poona Margraten, altijd onder vermelding van je naam (b.v. Jan Pieterse)  en vermeld dat je jeugdlid bent.
Tip: plan je contributiebetaling nu al in bij je bank,  dan vergeet je het niet!

NIEUWE LEDEN: Download hier het inschrijfformulier, print het uit en lever het in bij een van de bestuursleden tijdens de speelavond. Inschrijfformulier BC Poona Margraten